Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

Accountants in de publieke sector

Cursussen speciaal voor finance professionals in de publieke sector

Accountancy en finance in de publieke sector is voortdurend in ontwikkeling, Sijthoff Accountants Academy organiseert hoogwaardige en relevante trainingen, cursussen en masterclasses toegespitst op specifieke en actuele vraagstukken. Pak de controle over de laatste trends en ontwikkelingen waarmee jij en jouw organisatie impact maakt.

Gespecialiseerde docenten

Onze docenten zijn experts die zich bewezen hebben binnen het finance vakgebied en/of gespecialiseerd zijn in inhoudelijke vraagstukken. Met jarenlange ervaring weten ze precies waar jouw uitdagingen en pijnpunten liggen. Tijdens de trainingen, cursussen en masterclasses komen cases uit de praktijk voorbij, zodat de opgedane kennis direct toepasbaar is in jouw dagelijkse werk.

Ontmoet en ga in gesprek met vakgenoten

De trainingen, cursussen en masterclasses zijn de ideale gelegenheid om in gesprek te gaan met vakgenoten van andere organisaties. Ontdek hoe zij zaken aanpakken vanuit een andere invalshoek. Zo breid jij niet alleen je kennis, maar ook je netwerk efficiënt uit. Bekijk hieronder het aanbod van trainingen, cursussen en masterclasses in de Publieke Sector. Heb je vragen? Neem contact op met: quintendebruin@sijthoffmedia.nl of 020 246 7071.