Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

Sijthoff Accountants Academy is de nieuwe naam van NBA Opleidingen

Per 10 juni 2024 is Sijthoff Accountants Academy de nieuwe naam van NBA Opleidingen.

Sijthoff Accountants Academy is de nieuwe naam van NBA Opleidingen. Deze naamswijziging markeert een krachtige stap in onze ambitie om de beste opleidingen en trainingen voor accountants en finance professionals in Nederland te blijven aanbieden. Tegelijkertijd zet Sijthoff Accountants Academy – samen met haar docenten – de rijke historie van NBA Opleidingen voort met een onveranderde focus op kwaliteit en actualiteit.

Waarom Sijthoff Accountants Academy?

  • Een breed scala aan opleidingen, trainingen en events: Je krijgt een compleet aanbod om jouw kennis en vaardigheden up-to-date te houden en je PE-doelstellingen te behalen.
  • Actuele kennis en innovatieve inzichten: Je blijft op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in het vakgebied, zodat je op vakbekwame wijze impact kunt maken op jouw organisatie.
  • Kwalitatieve en interactieve lesvormen: Je neemt deel aan inspirerende lessen waarin theorie, praktijk en toepasbaarheid centraal staan.
  • Professionele netwerken en platformen: Als onderdeel van Sijthoff Media krijg je toegang tot waardevolle netwerken en platformen waar je kennis kunt delen en jouw carrière kunnen versterken.
  • Aansluiting PE-systematiek NBA: We blijven nauw in contact met de NBA om ervoor te zorgen dat ons opleidingsaanbod perfect aansluit bij de voor jou geldende PE-verplichtingen.

Samen sterker

Al sinds juli 2021 maakt NBA Opleidingen deel uit van Sijthoff Media. Met deze naamswijziging maken wij onze verbondenheid met Sijthoff Media officieel zichtbaar. Door onze krachten en expertise te bundelen, kunnen wij jou nog beter ondersteunen in jouw professionele ontwikkeling. We streven ernaar je optimaal toe te rusten om op een vakbekwame wijze impact te maken op jouw organisatie, waardoor jij een betere partner kunt zijn voor klanten, collega’s en bestuurders.

We kijken ernaar uit om in nauwe samenwerking met jou, jouw vakgenoten én onze topdocenten deze nieuwe fase in te gaan, onze gezamenlijke groei voort te zetten en een waardevolle bijdrage te blijven leveren aan de toekomst van het accountantsberoep in Nederland.

Bekijk meer nieuws