Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

Wwft e-learning module NL

voor belastingadviseurs en accountants

Details
Eerstvolgende startdata & locaties

Continu

Prijs (excl. btw)

€ 95 (leden)

€ 95 (niet-leden)

De Wwft bevat een trainingsverplichting. Deze opleidingsverplichting geldt voor alle belastingadviseurs en accountants die werkzaamheden uitvoeren voor derden (klanten). De Wwft is niet van toepassing op bedrijfsfiscalisten. Het periodiek volgen van deze e-learning module helpt bij het voldoen aan deze trainingsverplichting. Hierdoor zijn zij in staat ongebruikelijke transacties te herkennen en een cliëntenonderzoek goed en volledig uit te voeren (artikel 35 Wwft).

De E-learning module die de NOB samen met de NBA heeft ontwikkeld is geactualiseerd. Ook is de module gebruiksvriendelijker gemaakt.

De WWFT module kan na het inschrijven direct worden gebruikt en moet binnen 1 jaar na inschrijven worden afgerond.

Click here for the English version of the Wwft e-learning module.

Inhoud
De e-learning module behandelt het toepassingsbereik van de Wwft, het cliëntenonderzoek, de meldplicht en wat vastgelegd moet worden. Ook komen het risicomanagement en de bevoegdheden en sanctiemogelijkheden van de toezichthouder aan de orde. De e-learning module bevat een groot aantal praktijkcases toegespitst op het beroep belastingadviseur of accountant; je kunt binnen de module kiezen welke je gaat doen. De module sluit af met een toets.

Kort de belangrijkste punten

  • De e-learningmodule wordt online aangeboden.
  • Je kunt de module doorlopen waar en wanneer je wil. Je hebtt daar een jaar de tijd voor.
  • Het doornemen van de e-learning module duurt ca. 90 minuten. Daarna leg je een toets af. Na het succesvol afronden van de module kun je een certificaat downloaden.
  • Voor leden van de NOB kwalificeert deze e-learning module Wwft voor twee vaktechnische PE-uren.*

* We attenderen je erop dat er in de markt ook e-learning modules Wwft verkrijgbaar zijn die inhoudelijk niet voldoen aan de PE voorwaarden van de NOB. 

Doelgroep
Deze module is speciaal ontwikkeld voor financials die over parate kennis van de Wwft moeten beschikken.

NOB-leden
Ben je aangesloten bij de NOB? Dan kun je je via de persoonlijke pagina Permanente Educatie, tabblad 'aanbod NOB' aanmelden voor deze e-learning module. Heb je hierover vragen neemt dan contact op met de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (mail: a.van.streepen@nob.net). De kosten bedragen € 95,- excl. btw per individuele deelnemer.

Wil je de e-learning Wwft aanbieden via het Leermanagementsysteem (LMS) van jouw kantoor? Neem dan contact op met Angelique van Streepen (020 514 1870).