Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

2 dagen

Werken 3.0

Het Nieuwe Werken voor je laten werken

Details
Lengte

2 dagen

Eerstvolgende startdata & locaties

vr 4 oktober 2024

di 3 december 2024

Prijs (excl. btw)

€ 675 (leden)

€ 750 (niet-leden)

PE

9

Resultaatgericht werken vormt de kern van Werken 3.0. Leer hoe je bewezen principes op het gebied van persoonlijk leiderschap kunt combineren met effectieve routines en werkprocessen. Krijg zodoende grip op je werk en rust in je hoofd.

Hoe krijg je grip op je werk en rust in je hoofd? Hoe kun je meerwaarde leveren als je dagelijks brandjes moet blussen? Je wordt gevraagd mee te denken over de strategie van de organisatie, innovatie, nieuwe businessmodellen, inrichting van IT, maar ondertussen word je in beslag genomen door de waan van de dag. Het kan anders: door op een slimmere manier je werk te organiseren creëer je meer tijd en ruimte voor jouw high-value taken.

Resultaatgericht werken vormt de kern van Werken 3.0 en is actueler dan ooit. Je leert hoe je bewezen principes op het gebied van persoonlijk leiderschap kunt combineren met effectieve routines en werkprocessen. Hierdoor heb je elke dag grip op je werk en rust in je hoofd.

Doelstelling
Tijdens deze cursus gaan we aan de slag met de volgende leerdoelen:

 • Leren hoe je de methodiek meteen in de eigen praktijk toe kan passen
 • Leren om je effectiviteit en efficiency te verhogen
 • Vertalen van doelen naar realistisch geplande taken en projecten
 • Bereiken van meer grip op de eigen werkdruk en de te leveren resultaten

Inhoud
Werken combineren met trainen zorgt voor een optimaal leerrendement en is bovendien écht resultaatgericht. Deze training omvat diverse leerformats en een continue koppeling met de eigen praktijk. Het faciliteert zowel het conceptuele denken over werken als het maken van praktische efficiënte slagen. Neem deel en je bereikt meer met minder moeite!

De training bestaat uit 2 online sessies van 3 uur en een tussenpoos om te oefenen in je eigen werksituatie. De online bijeenkomsten hebben elk een netto trainingstijd van 3 uren en 45 minuten (met een pauze van 15 minuten). De gemiddelde tijdsbesteding in de tussenpoos bedraagt een uur.

Sessie 1

 • Analyse van je werkzaamheden en resultaatgericht grip houden op taken en projecten
 • Proactief versus reactief prioriteiten stellen en de relatie met serieel versus parallel plannen
 • De werking van het brein in relatie tot gefocust werken, uitstelgedrag en overzicht behouden

Tussenpoos

 • Uitwerken van een overzicht in Excel met aandachtsgebieden
 • Instellingen in Outlook aanpassen

Sessie 2

 • Oefenen met de workflow
 • Frictie uit het werkproces halen door middel van snelle stappen in Outlook
 • Gewoontes en routines ontwerpen en aanleren met behulp een actieplan

Online leeromgeving
Tijdens de training maak je samen met je medecursisten gebruik van een online learning community. Hier kun je alle leermiddelen downloaden, heb je toegang tot instructievideo's, kun je vragen stellen aan de trainer en andere deelnemers en kun je jouw uitwerkingen delen en om feedback vragen. Deze online omgeving staat na de laatste online bijeenkomst nog 3 maanden tot je beschikking.

Bestemd voor
Deze online training is bestemd voor iedere professional die meer tijd wil creëren voor high-value taken.

Als RC kom je in aanmerking voor het ledentarief.

Review van oud-deelnemer
Ik kan deze cursus van harte aanbevelen voor iedereen met een (over)volle agenda, mailbox en takenlijst. De training sloot voor mij goed aan bij structuren die ik reeds geïmplementeerd heb, maar gaf hierop een uitbreiding en daarnaast goede en praktische handigheidjes die mij zeker in mijn dagelijks werk gaan helpen om zowel effectiever als efficiënter aan de slag te gaan. Dank aan trainer Bas Hoorn voor de training!

Darcy de Nekker, Corporate Controller bij Kendrion N.V.

Aan de slag met jouw eigen team?
We kunnen dit programma ook in huis voor jouw team organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer deelnemers. Een incompany programma maken we op maat en is direct toepasbaar op de eigen werksituatie. Geen reistijd en waar en wanneer het jou uitkomt. Bovendien kan het financiële voordeel bij grotere groepen oplopen tot 50%.

Bas Hoorn
Bas Hoorn
Trainer
Effectief en efficiënt werken is het specialisme van Bas. Naast de trainingen Snellezen en Mindmappen en Werken 3.0 ontwikkelt en verzorgt Bas ook trainingen rond het thema hybride werken. Omdat tijd- en plaatsonafhankelijk werken inmiddels voor veel organisaties gemeengoed is, ontwikkelt Bas ook e-learnings die medewerkers van organisaties in staat stellen om te leren waar en wanneer hen dat het beste uitkomt. Meer info
Werken 3.0
Startdatum 4 oktober
vr 4 oktober 2024
9:00 - 13:00
Online
vr 18 oktober 2024
9:00 - 13:00
Online
Startdatum 3 december
di 3 december 2024
9:00 - 13:00
Online
di 17 december 2024
9:00 - 13:00
Online