Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

1 dag

ChatGPT en Copilot voor Financials: Advanced

Word Promptmaster in één dag

Details
Lengte

1 dag

Eerstvolgende startdata & locaties

vr 13 september 2024, Utrecht

vr 18 oktober 2024, Hoofddorp

vr 29 november 2024, Nieuwegein

Prijs (excl. btw)

€ 695 (leden)

€ 795 (niet-leden)

PE

6

Breng je eigen werk én je organisatie verder door AI in te zetten voor al je bedrijfsprocessen: van tekst tot data, van beeld tot geluid en zelf-getrainde modellen.

Tijdens deze Advanced cursus oefenen we met de praktische toepassingen van ChatGPT. Voldoende voorkennis is een vereiste. Nog geen of weinig ervaring met generatieve AI? Dan is het beter om eerst de Masterclass ChatGPT en Copilot voor financials te volgen.

‘Half of all skills will be outdated within two years’ schreef zakenblad Forbes. Waarom? Met behulp van generatieve AI heb je geen skills meer nodig anders dan taal. Het gaat er om zo precies mogelijk te verwoorden wat je wil hebben of wat je zoekt. In deze interactieve masterclass gaan we daar dieper op in en natuurlijk mee oefenen: de meest effectieve prompts, plug-ins, tools en zelf-getrainde modellen om alles uit AI te halen voor je dagelijkse werkzaamheden als financial. Naast ChatGPT is er ook Copilot van Microsoft. Copilot is gebaseerd op dezelfde AI-technologie als ChatGPT, maar is geïntegreerd in de Microsoft 365 omgeving. 
 
Tijdens deze Advanced cursus gaan we volop oefenen met de praktische toepassingen en strategieën waarmee je de organisatie én jezelf naar een next level brengt. Voldoende voorkennis is wel een vereiste. Nog geen of weinig ervaring met generatieve AI? Dan raden we je aan eerst de Masterclass ChatGPT en Copilot voor financials te volgen.

Wat ga je leren?
We gaan aan de slag met de volgende leerdoelen:

  • De beste prompts schrijven voor optimale tekstuele output die je kan inzetten bij jouw dagelijkse werkzaamheden. Dit helpt je bij het schrijven van rapportages, is een handige hulp bij brainstormen of bij ‘ontzorgen’ met behulp van financiële processen.
  • De beste manieren om alles uit je data(sets) te halen.
  • De laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van ChatGPT, Copilot en generatieve AI.
  • Hoe beeld en AI worden gecombineerd.
  • Zelf GPT’s (zelf-getrainde AI-modellen) maken.

Wat levert het je op?
Na het volgen van deze masterclass:

  • Ben je in staat effectieve prompts te schrijven voor al je (zakelijke) teksten: bij schrijven van rapportages of stroomlijnen van financiële processen
  • Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom ChatGPT en andere generatieve AI, zoals Copilot.
  • Kan je zelf GPT’s (zelf-getrainde AI-modellen) bouwen om in te zetten binnen jouw organisatie en daarbuiten.
  • Ben je een expert op het gebied van ChatGPT en generatieve AI.

Voor wie is deze masterclass?
Deze masterclass is bedoeld voor iedere finance-professional die het maximale uit zijn/haar werk wil halen met behulp van AI. Voorkennis van ChatGPT en generatieve AI is vereist. Nog geen of weinig ervaring met ChatGPT en generatieve AI? Dan raden we je de masterclass ChatGPT en Copilot voor financials aan.

Aan de slag met jouw eigen team?
We kunnen dit programma ook in-company voor jouw team organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer deelnemers. Een?incompany programma maken we op maat en is direct toepasbaar op de eigen werksituatie. Geen reistijd, waar en wanneer het jou uitkomt. Bovendien kan het financiële voordeel bij grotere groepen oplopen tot 50%.

Maarten de Borst
Maarten de Borst
Strategy Consultant
Maarten is strategie consultant bij Numbers, een boutique advieskantoor gespecialiseerd in de praktische toepassingen van technologie in de financiële context. Maarten is auteur van het boek Bouwen aan Digitaal Vertrouwen (Noordhoff Business), is docent bij Sijthoff Accountants Academy en werkt als adviseur Cyber- & Financial crime bij de Dienst Regionale Recherche van de Politie Eenheid Amsterdam. Maarten heeft een achtergrond in de financiële sector, waar… Meer info
ChatGPT en Copilot voor Financials: Advanced
Startdatum 13 september
vr 13 september 2024
9:00 - 16:30
Utrecht
Routebeschrijving
Startdatum 18 oktober
vr 18 oktober 2024
9:00 - 16:30
Hoofddorp
Routebeschrijving
Startdatum 29 november
vr 29 november 2024
9:00 - 16:30
Nieuwegein
Routebeschrijving
Startdatum 20 december
vr 20 december 2024
9:00 - 16:30
Hoofddorp
Routebeschrijving