Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

1 dag

AI voor financials 3: Digitalisering met Responsible AI

Gericht aan de slag met Responsible AI

Details
Lengte

1 dag

Eerstvolgende startdata & locaties

ma 2 december 2024, Leusden

Prijs (excl. btw)

€ 295

PE

3

De rol van de finance professional verandert, omdat op technologisch vlak steeds meer mogelijk is. De ontwikkelingen van AI kunnen direct effect hebben op het vak. Het is bijvoorbeeld mogelijk steeds sneller en tot betere financiële beslissingen te komen. Tijdens deze collegereeks leer je naast de vakinhoudelijke verdieping, aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe AI de organisatie van processen heeft veranderd het afgelopen jaar. Organisaties met het slim inzetten van AI zijn snel in staat het hoofd te bieden aan de steeds veranderende omgeving waarin finance moet opereren.

Na de collegereeks heb je inzicht verkregen in AI-technologieën die per direct bedrijfswaarde genereren en kun je dit inzicht vertalen naar een implementatieaanpak voor jouw organisatie.

Dit is het derde college van de Collegereeks AI voor Financials

Digitalisering met Responsible AI 
Volledig risicovrije AI-toepassingen zijn niet haalbaar, maar een evenwicht tussen de voordelen die ze bieden en de risico's die ze met zich meebrengen wel. Organisaties moeten transparant zijn over deze balans. Mona laat zien hoe op een efficiënte en verantwoorde manier op deze balans te komen. 

Programma

14.45u Ontvangst
15.15u College deel I
16.30u Break met warme snack
16.45u College deel II
18.00u Einde en borrel

Mona de Boer
Mona de Boer
Mona de Boer is Data & AI partner bij PwC Nederland, waar zij leiding geeft aan de Responsible AI en Digital Ethics praktijk. Meer info
AI voor financials 3: Digitalisering met Responsible AI
Startdatum 2 december
ma 2 december 2024
15:15 - 18:00
Leusden
Routebeschrijving