Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

1 dag

AI voor financials 2: Generative AI (GenAI)

Gericht aan de slag met Generative AI

Details
Lengte

1 dag

Eerstvolgende startdata & locaties

ma 11 november 2024, Leusden

Prijs (excl. btw)

€ 295

PE

3

De rol van de finance professional verandert, omdat op technologisch vlak steeds meer mogelijk is. De ontwikkelingen van AI kunnen direct effect hebben op het vak. Het is bijvoorbeeld mogelijk steeds sneller en tot betere financiële beslissingen te komen. Tijdens deze collegereeks leer je naast de vakinhoudelijke verdieping, aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe AI de organisatie van processen heeft veranderd het afgelopen jaar. Organisaties met het slim inzetten van AI zijn snel in staat het hoofd te bieden aan de steeds veranderende omgeving waarin finance moet opereren.

Na de collegereeks heb je inzicht verkregen in AI-technologieën die per direct bedrijfswaarde genereren en kun je dit inzicht vertalen naar een implementatieaanpak voor jouw organisatie.

Dit is het tweede college van de Collegereeks AI voor Financials

Generative AI (GenAI)

In het tweede college wordt vooral aandacht besteed aan Generative AI (GenAI) toepassingen die het afgelopen jaar van theorie naar de praktijk zijn gebracht. Centraal in dit college staan de veranderingen die Large Language Models (LLM), Retrieval-Augmented Generation (RAG) en Intelligent Document Processing (IDP) brengen in het finance vak in brede zin.

Joris Juttmann Msc., lector aan de Universiteit van Amsterdam, zal ingaan op het gebruik en de verschijningsvormen van LLM, RAG en IDP. Tevens bespreekt hij praktijktoepassingen en de flexibiliteit die deze nieuwe technologie finance organisaties zal brengen. Aan het eind van dit college heb jij inzicht gekregen in:

  • Verschillende GenAI toepassingen en de impact voor jouw organisatie.
  • Uitleg over hoe gepercipieerde risico’s te mitigeren.
  • Uitleg over de samenhang van GenAI met de bestaande ERP omgeving en andere nieuwe technologieën zoals RPA, process mining, low code BPM.
  • Voordelen in het gebruik van GenAI in organisaties
  • Succesvolle praktijkvoorbeelden
    • Je gaat huiswaarts met concrete handvatten om met uw eigen organisatie veilig met GenAI aan de slag te gaan.

Programma

14.45u Ontvangst
15.15u College deel I
16.30u Break met warme snack
16.45u College deel II
18.00u Einde en borrel 

Joris Juttmann
Joris Juttmann
Lector
Joris is lector aan de Universiteit van Amsterdam en Sijthoff Accountants Academy op het snijvlak van Finance en nieuwe digitale technologie (RPA, process mining, low code BPM en conversational Chatbots). Hij heeft ruime internationale hands-on ervaring in zowel het financieel lijnmanagement als consulting. In die hoedanigheid heeft hij de afgelopen tien jaar vele proces digitaliseringstrajecten met nieuwe technologieën in het finance domein geïnitieerd en begeleid. Meer info
AI voor financials 2: Generative AI (GenAI)
Startdatum 11 november
ma 11 november 2024
15:15 - 18:00
Leusden
Routebeschrijving