Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

1 dag

AI voor financials 1: Deep dive in Machine Learning

Gericht aan de slag met AI

Details
Lengte

1 dag

Eerstvolgende startdata & locaties

ma 23 september 2024, Leusden

Prijs (excl. btw)

€ 295

PE

3

De rol van de finance professional verandert, omdat op technologisch vlak steeds meer mogelijk is. De ontwikkelingen van AI kunnen direct effect hebben op het vak. Het is bijvoorbeeld mogelijk steeds sneller en tot betere financiële beslissingen te komen. Tijdens deze collegereeks leer je naast de vakinhoudelijke verdieping, aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe AI de organisatie van processen heeft veranderd het afgelopen jaar. Organisaties met het slim inzetten van AI zijn snel in staat het hoofd te bieden aan de steeds veranderende omgeving waarin finance moet opereren.

Na de collegereeks heb je inzicht verkregen in AI-technologieën die per direct bedrijfswaarde genereren en kun je dit inzicht vertalen naar een implementatieaanpak voor jouw organisatie.

Dit is het eerste college van de Collegereeks AI voor Financials

Deep dive in Machine Learning
Informatie komt allang niet meer alleen uit financiële systemen. Als financial moet je ook niet-financiële parameters zien te achterhalen. Het is daarom belangrijk om nieuwe technologieën en methoden te kennen en onderlinge verbanden te kunnen leggen.

In dit college laat Prof. dr. Kristof Stouthuysen, professor management accounting en digital finance aan Vlerick Business School en KU Leuven, je kennismaken met:

 • Succesvolle praktijkvoorbeelden
 • het gebruik van geavanceerde analyses op de financiële afdeling
 • hoe je machine learning effectief kunt gebruiken om zakelijke beslissingen aan te pakken
 • hoe Python effectief kan worden gebruikt om algoritmen te ontwerpen die gegevens opslaan, verwerken en visualiseren
 • Het college biedt de benodigde inzichten en data science-tools om zelf aan de slag te gaan met machine learning op jouw financiële afdeling. Kristof Stouthuysen laat met deze deep dive in machine learning zien waarom je groot moet dromen over technologie, maar het verstandig is om klein te beginnen.

  Programma

  14.45u Ontvangst
  15.15u College deel I
  16.30u Break met warme snack
  16.45u College deel II
  18.00u Einde en borrel

  Kristof Stouthuysen
  Kristof Stouthuysen
  Kristof Stouthuysen is professor management accounting en digital finance aan Vlerick Business School en KU Leuven, en directeur van het Center for Financial Leadership and Digital Transformation bij Vlerick. Meer info
  AI voor financials 1: Deep dive in Machine Learning
  Startdatum 23 september
  ma 23 september 2024
  15:15 - 18:00
  Leusden
  Routebeschrijving