Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

Over Sijthoff Accountants Academy

+200
cursussen
150
vakdocenten
#1
opleider voor de accountant

Verbinden met toepasbare kennis, vakgenoten en relevante ontwikkelingen

Sijthoff Accountants Academy ontzorgt accountants, accountants in business en accountants in de publieke sector bij de samenstelling van hun PE-portfolio. Hierin moeten zij jaarlijks een kwalitatief en toetsbaar overzicht opnemen en van opleidingen én ervarings- en praktijkgerichte leervormen.  

Sijthoff Accountants Academy biedt een breed pakket aan opleidingen, trainingen en events waar gelijkgestemden elkaar ontmoeten.  Leidend daarin zijn: actuele trends en ontwikkelingen, ontmoeten van experts en gelijkgestemden, deelnemers ontzorgen bij het samenstellen van hun PE-portfolio. 

Als deelnemers maak je optimaal gebruik van de professionele netwerken en platformen van Sijthoff Media.  Er is een dedicated groep vakdocenten die theorie en praktijk verbindt. 

Sijthoff Accountants Academy blijft nauw samenwerken met de beroepsvereniging NBA voor optimale afstemming over de PE-verplichting en het gewenste opleidingsaanbod. 

Theorie, praktijk en toepasbaarheid staan centraal 

Sijthoff Accountants Academy verzorgt interactieve trainingen en meerdaagse cursussen, maar ook korte webinars en zelfs complete opleidingen, speciaal ontwikkeld voor accountants en andere financiële professionals. Door de samenwerking met AccountantWeek, FM.nl en Accountancy Expo spelen we uitstekend in op ontwikkelingen in jouw werkveld.    

Je kunt rekenen op mooie, goed bereikbare locaties en kleine groepen, zodat je veel contact hebt met beroepsgenoten en gelijkgestemden zodat je de theorie ook kan bespreken en makkelijker kan toepassen.  Veel bekende topdocenten zorgen voor een constante hoge kwaliteit en weten precies waar de beroepsgroep behoefte aan heeft. Elk jaar komen er nieuwe experts bij die je meenemen met de laatste ontwikkelingen op jouwvakgebied zodat je die kan duiden en in perspectief kan plaatsen in de praktijk. 

Natuurlijk blijven wij onze succesvolle summerschools en summercourses aanbieden! In de vakantieperiode ben je in een paar dagen weer helemaal bij! Summerschools zijn unieke, gevarieerde en verrassende programma’s. Summercourses zijn de vertrouwde vaktechnische update sessies met een verrassende en creatieve benadering. Allebei bieden ze alle ruimte voor kennis, ontspanning en netwerken.