Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

1 dag

Datagedreven werken met no-code en low-code oplossingen

Toepassen van Power Platform in de organisatie

Details
Lengte

1 dag

Eerstvolgende startdata & locaties

di 12 november 2024, Utrecht

Prijs (excl. btw)

€ 750 (leden)

€ 850 (niet-leden)

PE

6

Ben jij nieuwsgierig om de kracht van no-code en low-code applicaties te ontdekken? Om te ontdekken hoe een organisatie hiermee innovatief, sneller, efficiënter en datagedreven te werk kan gaan? En hoe deze applicaties ingezet kunnen worden om processen te optimaliseren?

Aan de hand van praktijkvoorbeelden nemen we je mee op een boeiende reis in de wereld van Microsoft Power Platform. Ontdek hoe je jouw organisatie kunt laten groeien en innoveren met no-code en low-code oplossingen.

“Take care of what’s important, Automate the rest”

In deze tijd zijn innovatie, efficiency en snelheid de basisvereisten van een moderne organisatie. Om blijvend te voldoen aan deze vereisten maken organisaties steeds vaker gebruik van no-code en low-code applicaties. Dit zijn applicaties die door medewerkers zonder IT-achtergrond (‘Citizen Developers’) zijn ontwikkeld en waarmee een procesoptimalisatieslag kan worden gerealiseerd. Je creëert een omgeving waarin snel en efficiënt naar professionele en betrouwbare oplossingen wordt gewerkt. Hoe kan je hier als finance professional een proactieve, sturende rol in vervullen?

Aan de hand van praktijkvoorbeelden nemen we je mee op een boeiende reis in de wereld van Microsoft Power Platform. Ontdek hoe je jouw organisatie kunt laten groeien en innoveren met no-code en low-code oplossingen.

Of je nu droomt van het bouwen van aangepaste bedrijfsapplicaties, het automatiseren van repetitieve taken of gewoon nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden van no-code en low-code, deze workshop zal je inspireren en hands-on ervaring bieden.

Wat ga je leren?
Tijdens de workshop behandelen we de volgende onderwerpen:

• Het laagdrempelig ontwikkelen van applicaties:
  -Optimaliseren & automatiseren van interne processen (teaser)
  -Beweging van traditionele IT naar Citizen Development

• Introductie van Power Platform zoals PowerBI/ PowerApps/ Powerautomate/ Dataverse, met ondersteuning van Copilot:
  -Implementatie van Power Platform in een organisatie
  -Het stimuleren van innovaties met no code/ low code applicaties

• De rol van de finance professional als stimulator van procesoptimalisatie:
  -Verhogen & vereenvoudigen van interne beheersing
  -Verhogen van de kwaliteit van datamanagement & informatievoorziening

Wat levert het je op?
Na afloop van deze praktische workshop heb je de volgende leerdoelen bereikt:

  • Je hebt inzicht in de toepassingen van Power Platform in de organisatie ter bevordering van de informatievoorziening.
  • Je begrijpt welke activiteiten eenvoudig geautomatiseerd en geoptimaliseerd kunnen worden door no-code en low-code applicaties.
  • Jij als finance professional weet waarom jouw rol cruciaal is in het stimuleren van innovatie, ontwikkeling en gebruik van no-code en low-code applicaties.

Voor wie is de workshop bestemd?
Accountants in business, controllers, interne- en overheidsaccountants die betrokken zijn bij de besluitvorming, het bepalen van de informatiebehoefte, het zorgen voor de datakwaliteit, het samenstellen, rapporteren, controleren of automatiseren van managementinformatie.

Power Platform maakt geen onderscheid tussen type of grootte organisatie. Oftewel, deze workshop is toepasbaar voor professionals binnen OOB, mkb en non-profit.

Nieuwsgierig? Bekijk de teaser met praktijkvoorbeelden

Grijp je kans en word een pionier in no-code en low-code ontwikkeling. Tot ziens op onze workshop!

Pim Ploos van Amstel
Pim Ploos van Amstel
Business Partner / Product Owner
Pim is van origine een Externe Accountant (RA) en werkzaam geweest bij KPMG. Afgelopen 6 jaar richtte hij zich op interne management informatie binnen de Rabobank als Business Partner. Vanuit zijn huidige rol als Product Owner is hij de afgelopen 4 jaar geïnspireerd geraakt door Citizen development en de adoptie hiervan. Als Enterprise IT richt hij op de mens en op samenwerking met bijvoorbeeld Citizen… Meer info
Robert van 't Veld
Robert van 't Veld
Proces/BI Consultant en Power Platform Expert
Robert is werkzaam bij de Rabobank als Proces/BI Consultant en Power Platform Expert. Na vele jaren ervaring in de rol van Business Controller, met een sterke affiniteit voor procesoptimalisatie en opzetten van managementinformatie (dashboarding, tooling) heeft hij de overstap gemaakt naar zijn huidige rol. Hierin zet hij zijn expertise in om management en Business Control te ondersteunen op het gebied van informatievoorziening en procesoptimalisatie middels… Meer info
Datagedreven werken met no-code en low-code oplossingen
Startdatum 12 november
di 12 november 2024
9:30 - 17:30
Utrecht
Routebeschrijving